4 krūtinėlės; 1 pipisinas; 10 baby bulbyčių; 1 didzelis svagūnas; Vuogienės pagal protą (bilekokios); Ravdono vyno šlakelis; Guntauninkų uobuoliai.
Pirma reik apčirškint untį. Inkaitini karštų petelnį, kad ana rūkt pradėtų. Dedi untį ant skūros ir kepi 3 – 4 minutas, kad apskrustų odelė iki stipraus įdegimo. Tadu verti ant kitų šonu ir vėlekai tiek pat. Pabarstyk pabarstukais su meila – druska und pipirų. Toliau papukus šauni Guntauninkų pečiun 6 – 8 min. Pečius +200C.
Per tu laikų pačirškink smulkiai pjaustytų svagūnų ant to paaties unties tauko. Daug pribėgo, ane? Pilk vagieny, pipisinų skiltelam ir šlakelį vynų. Cukraus daug, druskas biški. Virvink ant mažas ugnies.
Bulbas pakepk ant aukso dulkių. A žinai kas tas yr?
Abaliukus šauk į Guntauninkų krosnį 10 min. Išpjauk kotely, inpilk cukraus, kad anas karamelizuotus.
Nu svarbu visakam laiką gerai sumedžinint, kad Dalius svagūną nuluptų ir delikačiai sučačkavotų, Sabina paburbėdama kamandas vykdytų ir pirštus apslaižysi.