2019.01.05-06. – Skaidrumas – 2019

Sveiki, Keliautojai,

kad nesukerpėtume ir nesubyrėtume, reikia tradiciškai pirmąjį naujų metų savaitgalį pasitikti aktyviai ir skaidriai. Kviečiu visus bent truputį šilumą skleidžiančius ir po švenčių panokusius kūnelius orientuotis 2019 metų sausio 5-6 dienomis tradiciškai paskirti savo brangų laiką skaidrumo procedūroms, kurios šį kartą vyks Sirvėtos regioninio parko gamtos platybėse…

„Sirvėtos regioninis parkas išsiskiria raiškiai kalvotu Švenčionių aukštumos reljefu, kuriame išsibarstę kaimai, pavienės sodybos, piliakalniai, pilkapiai, alkakalniai, unikalūs medžiai senoliai ir nenuilstantys šaltiniai…“ Tuo mes ir pasidžiaugsim lankydami įdomiausius Sirvėtos regioninio parko perliukus. Taip pat užsuksime į parko lankytojų centrą, iš gido išgirsime šiobeito apie šį gražų kraštą…

2019 metų sausio 5 dieną (šeštadienį), 07.00 val. autobusu pajudame iš Priespaudos rūmų aikštės Švenčionių parapijos link. Atvykę į Šventos gyvenvietę, įsikursime Sirvėtos regioninio parko gamtos mokykloje. Neužilgo rikiuosimės ir pasileisime klaidžiais parko takais, keliukais ir žinoma gurmaniškais kertam kampą klystkeliais. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį planuojame žygiuoti po 20-25 km., žavingai banguojančiais maršrutais. Namolio grįšime sekmadienio vakaro neapibrėžtą laikmetį…

Numatomos įvairios nakvynės sąlygos. Galima pasirinkti lovą su patalyne, lovą be patalynės (savas miegmaišis), vietą ant grindų (su savo miegmaišiais ir kilimėliais), apsistojimą palapinėje (sava palapinė, miegmaišis ir kilimėlis). Iš viso lauks paruoštos 34 lovos.

Šeštadienio vakarą ir sekmadienio rytą mūsų lauks keliautojiška laužinė vakarienė ir pusryčiai. Gamtos mokykloje yra virtuvėlė, kurioje galėsite užsikaisti karšto vandens. Gyvenvietėje parduotuvės nėra, todėl visais reikalingais produktais reikės pasirūpinti iš anksto.

Skaidrumo savaitgalio kainos, susirinkus autobuso dydžio grupei:

1. Miegantiems lovose su patalyne – 38 eur – (autobuso nuoma, 1 nakvynė lovose su patalyne, 2 laužiniai maitinimai, gido paslaugos, parko lankytojo bilietas, KK sėkmės mokestis).
2. Miegantiems lovose su savais miegmaišiais – 35 eur – (autobuso nuoma, 1 nakvynė lovose be patalynės, 2 laužiniai maitinimai, gido paslaugos, parko lankytojo bilietas, KK sėkmės mokestis).
3. Jeigu neliks vietos lovose, miegantiems ant grindų salėje – 32 eur – (autobuso nuoma, 1 nakvynė salėje ant grindų su savais kilimėliais ir miegmaišiais, 2 laužiniai maitinimai, gido paslaugos, parko lankytojo bilietas, KK sėkmės mokestis).
4. Miegantiems savose palapinėse – 28 eur – (Autobuso nuoma, 2 laužiniai maitinimai, gido paslaugos, parko lankytojo bilietas, KK sėkmės mokestis).

Dėl atsiskaitymo už skaidrumo terapijas bus paskelbta vėliau…

Registracija vykdoma iki gruodžio 20 dienos arba kol yra laisvų vietų. Pirmiausiai tvarkingai parašykite laišką į el. paštą info@kertamkampa.lt su atsakymais į tokius pastebėjimus:

1. Stebuklingo keliautojo kūnelio vardas, pavardė ir telefono numeris.
2. Nakvynės pobūdis (lovoje su patalyne, lovoje be patalynės, ant grindų, savoje palapinėje).
3. Spec. pageidavimai.