2017.12.13. – Kilni Aido idėja virsta realybe

Keliautojai, patriotai ir visi tautiečiai, savas reikalas! Paremkite, dalinkitės informacija, mes tikrai galime prisidėti prie kilnios ir gražios idėjos įgyvendinimo! Všį Kertam Kampą paramos fondas skiria 100 eurų. Už Lietuvą!
Ugniagesys-gelbėtojas Aidas Ardzijauskas, startavęs Senegalo sostinėje Dakare bėga į Lietuvą. 8000 kilometrų jis ketina įveikti per 3 mėnesius, per dieną įveikdamas beveik po du maratonus. Šiuo savo žygiu jis siekia paminėti Lietuvos nepriklausomybės šimtmetį. Numatomas finišas – 2018 metų vasario 16-tą dieną. Būtent tą dieną, kai visi Lietuviai minės 100-sias Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metines.
Dėl objektyvių ir subjektyvių priežasčių pirmoje projekto pusėje – Afrikos bėgime Aidas patyrė daug nenumatytų išlaidų, kurios stipriai pakoregavo jo biudžetą. Iki projekto pabaigos jam šiuo metu trūksta ~5000 eurų. Vienam žmogui tai nemenka suma, bet visi kartu mes galime jam pagelbėti paremdami jo siekį, pervesdami po kelis, keliolika ar kelias dešimtis eurų, tokiu būdu padarydami nuostabią kalėdinę dovaną Aidui ir tuo pačiu Lietuvai, prisidėdami prie šio be galo daug ištvermės ir užsispyrimo reikalaujančio bėgimo. Kartu mes galime Lietuvai padovanoti šį rekordą.

Paspauskite “DONATE” puslapyjewww.aidasardzijauskas.com 
ir pasirinkite sumą kuria galite ir norite skirti Aidui.

Aidas Ardzijauskas