2017.12.08. – Kertam Kampą Raudonasis kilimas

Dar vieniems „kampietiškiems“ metams artėjant į pabaigą, laikas vėl jaukiai sugužėjus aptarti, ką neįtikėtino nuveikėme, kur pabuvome, kiek patyrėme, ką gražaus pamatėme. Dar apsikabinti ir gražių žodžių vienas kitam ištarti. Pasiilgę jūsų visų, kostiumuotų ir basų; ginkluotų aukštakulniais ir sijonais šilkų; net ir žygio batais pasipuošusių – kuo tik nesidabina šiais laikais garsenybės Oskarų atsiimti išdidžiai žengdamos 😉 Svarbiausia, savo nuostabumą aukso ar raudonu akcentu pagyvinkite! O TADA….

Raudonasis kilimas ir vėl išsivynios!….šįmet jau gruodžio 8d.!

PROGRAMOJE lauks:

  • nuotaikingas šventinis protmūšis,
  • tradicinės pompastiškosios „Auksinių kirvių“ dalybos,
  • fotokonkurso nugalėtojų pagerbimas,
  • šnekesiai
  • ir…
  • … šokiai pokiai!

Dėmesio, plečiam erdves ir keičiam susitikimo VIETĄ – šįkart kalėdine KK buveine taps „Magma” (Žemaitės g. 8, Vilnius)

http://www.magmafood.lt/

LAIKAS – gruodžio 8d., penktadienis; duris praversime apvalainą 18val. ir netrukus užkursime linksmybes.
ĮĖJIMAS – 10 eurų vienam kalėdiniam kūneliui (ši garbinga auka skirta vakaro pakramsnojimams, pagražinimams ir kitiems smagiems buitiniams pagyvinimams).
Apie savo džiugesingą dalyvavimą praneškite iki gruodžio 4d. info@kertamkampa.lt (kuo anksčiau, tuo geriau, ačiū! 😉 ), 10 Eur įėjimo mokestį pervesdami į VšĮ „Kertam Kampą“ sąskaitą: LT767300010123334867, Swedbank AB. Paskirtis – Raudonasis kilimas. KK klubo nariai už vakarą nemoka (tuo jau pasirūpino jų pervestas narystės mokestis), tačiau apie dalyvavimą vis tiek praneškite!