2016.07.04 – Ten, kur bėga Mindaugas ir Šešupė, susikibę už rankų

Sveiki, Prelegentai,

gera menantis praėjusių metų smagus ir relaksinis plaukimas per Mindaugines Šešupės upe, vėl kviečia keliautojus tęsti pažintį su šia Sūduvos krašto upe. Kviečiami atostogaujantys arba sugebantys pradėti atostogauti liepos 4-6 dienomis, šį kartą plauksime nuo Liudvinavo iki Pilviškių. Maršrutą plaukimo metu įmanoma tiek trumpinti, tiek ilginti, klausysime savo širdies, norų ir jausmų. Gali plaukti šeimos su vaikais.

Jūsų stovyklavimui reikalingi daiktai keliaus su KK mikroautobusu. Bus 4 laužiniai maitinimai ir 4 keliautojų budėjimai. Nakvynės savose palapinėse, improvizacijos metodu aptiktose apsistojimo vietose. Visi mūsų malonumai, niuansai ir kitokie parametrai atitiks įprastą „Kertam Kampą“ stilių ir pobūdį…

Materialiniai nuostoliai skaičiuojasi tarp 55-60 eurų iš kiekvieno keliautojo pustuštės kišenės (priklausys nuo dalyvių skaičiaus). Į rinkliavos vertę įeina pilnas keliautojų suvežiojimas, baidarių nuoma ir transportavimas, 4 laužiniai maitinimai bei KK sėkmės mokestis.

Registracija į el.p.: info@kertamkampa.lt iki birželio 30 dienos (ketvirtadienio) vakaro. Nurodyti savo kūnelio pavadinimą ir visus įmanomus pageidavimus.

 

https://www.facebook.com/events/1743027369305984/

 

Mindauginės Šešupėje