2018.04.21. – Varom, darom ir pavarom!

Balandį laukia kertamkampietiški reikalai 😉

1. Kviečiu po žiemos vis dar krutančius Prelegentus dalyvauti tvarkos ir aktyvumo akcijoje – „Varom, darom ir pavarom!“, kuri vyks balandžio 21-22 dienomis, Dzūkijos nacionaliniame parke.

2. Pirmą viešnagės dieną, šeštadienį, padirbėsime Dzūkijos nacionaliniame parke. Kol kas dzūkai mums galvoja darbus, mes nusiteikime pakrutėti lauko sąlygomis.

3. Apsistosime Darželių gyvenvietėje, Dzūkijos nacionalinio parko ekologiniame centre, turėsime 20 lovų patalpoje ir begalybę vietų palapinėse. Visiems reikės pasiimti miegmaišius, o nakvojantiems palapinėse ir kilimėlius.

4. Antrą viešnagės dieną, sekmadienį, išeisime į žygį po Dzūkijos nacionalinį parką, suraitysime iki 20 km. maršrutą.

5. Į Dzūkiją mus šeštadienį nuveš ir sekmadienį parveš samdomas autobusas. Autobusu taip pat vyks „Kertam Kampą per šimtinę“ dalyviai. Visapusiškas pasivažinėjimas autobusu kainuos 10-15 eurus vienam geram žmogui, priklausomai nuo važiuojančiųjų skaičiaus.

6. Šeštadienio vakarą ir sekmadienio rytą mūsų lauks keliautojiška laužinė košė, reikės pasiimti dubenėlius ir šaukštus. Nakvynė ir keliautojiška košė nemokama. Laukia keliautojiškas šeštadienio vakaras prie laužo.

7. Pradedam registracija į el. paštą: info@kertamkampa.lt iki balandžio 9 dienos (pirmadienio) vakaro. Registruojantis nurodyti pilną savo kūnelio pavadinimą, nakvynės pobūdį (lovoje ar savo palapinėje). Registracija vykdoma tol, kol autobuse yra vietų. Į renginį galima atvykti ir savo transportu bei dalyvauti vieną ar kitą dieną…

8. Daugiau informacijos bus pateikta balandžio mėnesio pirmoje pusėje, po registracijos pabaigos!