2018.04.14. – Tvarkdarių sąspietis

Keliautojų namų tvarkymo talka 🙂

Balandis visada visus maloniai šokiruoja savo švaros ir tvarkos žybtelėjimais. Kviečiame Kertam Kampą bendruomenę, draugus ir prijaučiančius, balandžio 14-15 dienomis į Keliautojų namų puoselėjimo darbus.
Mėgstantiems paskaityti, talkų istorija: http://www.kertamkampa.lt/category/kk-klubas/kk-baze/procesas/
Talkos metu numatoma:
1. Keliautojų namų teritorijos paviršiaus lyginimo darbai. Pasamdytas buldozerį vaizduojantis traktorius. Kastuvais ir grėbliais lyginsime teritoriją ir į krūvas sukrausime pamatų akmenis.
2. Vieną komandą pakelsime į keliautojų namų antrą aukštą pabaigti besąlygiškus vidaus švarinimo darbus.
3. Į Keliautojų namų teritoriją pažaboję traktorių suvešime ateities kartoms krūvą malkų.
4. Švarcnegerių komanda kapos malkas ir pilvo presus demonstruos atidžiai procesą stebinčioms merginoms.
5. Vidutinio pajėgumo vyrukai pažaboję tačkas prie keliautojų namo suveš šiferio lapus ir paruoš terpę stogo keitimo apeigoms.
6. Jeigu pamatysim daug tinginių, tai juos pasiųsim išrinkti seną rastinę pirtį ir paruošti erdvę naujos pirties stiebimuisi.
7. Taip pat formuosime virėjų ir užkandžių gamintojų komandą, į kurią galima siūlytis savanoriškai, norint išvengti neteisingų represijų.

Jeigu spėriai darbus sudraskysime per vieną dieną, antrą dieną paskirsime apylinkių tyrimams ir pasiblaškymams.

Nakvynė gryčioje, palėpėje arba palapinėje. Miegmaišiai ir kilimėliai privalomi. Maitinimas laužinis su pakramtukais. Atvykimas ir išvykimas kooperuojantis su bičiuliais keliautojais.

Pasmerktųjų kūnelių registracija vykdoma iki balandžio 11 dienos, į el. paštą: info@kertamkampa.lt nurodant savo pavadinimą, nakvynės pobūdį ir kitus nesąmoningus pageidavimus.