2017.05.06. – KK su vaikais žygis po Panemunę

Artėja artėja šeštadienis, žadantis įspūdingų prisilietimų prie Lietuvos istorijos.
Ką veiksim ir kaip veiksim? Šį kartą žygis bus pusiau automobilinis, pusiau pėsčiųjų. Atstumai tarp pilių mažoms kojytėms gerokai per dideli, todėl pasitelksime į pagalbą ir automobilius.

SUSITINKAM
11.00 val. susitinkame Seredžiuje, prie bažnyčios esančioje automobilių aikštelėje. Kadangi kelias ne toks jau artimas (bent jau nuo Vilniaus), drąsiai ieškokite pakeleivių, kartu važiuoti bus pigiau ir smagiau. Apžiūrėsime gražų miestuką, pakilsime į Seredžiaus piliakalnį, pamatysime, kur Dubysa įteka į Nemuną. Apsidairę grįšime į mašinas ir 10 km pavažiuosime iki Veliuonos. Ten vėl apsidairę keliausime iki Raudonės, pasivaikščiosime pažintiniu taku, o paskiausiai dar 10 km nuvažiuosime iki Panemunės pasigrožėti didingąja Vytėnų-Panemunės pilimi ir apylinkėmis.
Visas maršrutas bus gana ekspromtinis, vietoje keičiamas arba ne. Pamatysime daug grožio ir sužinosime daug įdomaus. Prižingsniuosime apie 10 km su pasiilsėjimais. Žygis baigsis apie 15 val (tikėtina 🙂 )

PASISTIPRINIMAS
Maistelis kaip visada. Pasėdėjimui vietelių rasime apsčiai. Kadangi paskutinė stotelė bus Panemunės pilis, kurioje įsikūręs puikus restoranas, gal kas norės likti ten ir savarankiškai pasivaišinti ten siūlomais patiekalais.

PASAI ir DIPLOMAI
Nepamirštame pasų, kas neturite – praneškite registruojantis. Paimsim. Diplomai bus.

MOKESTIS
Tradiciškai – 1 vaikas=1 euras

REGISTRACIJA
Iki ketvirtadienio vakaro prašome pranešti, kas dalyvausite, su kiek vaikučių, vaikų pavardes bei vardus, parašant:  vaikai@kertamkampa.lt

IKI susitikimo!!!

Panemune